free simple site templatesCe se întâmplă când cumperi de la necunoscători

În acest video îți prezentăm ce se întâmplă când cumpărăm de la oameni care nu sunt cunoscători în domeniu + câteva sfaturi utile. 
 

Avem grijă de siguranța
mașinii tale 

Mobirise

CUTIE DIN CARTON DUR

Când vine vorba de trimis o mașină de scris, cutia este un factor important pentru ca mașina să ajungă teafără la destinație. Pentru asta avem nevoie de cutie din carton dur sau să fie o cutie dublă pentru a fi mult mai rezistentă la lovituri.  
Mobirise

HÂRTIE DE ÎMPACHETAT

Hârtia de împachetat este un aliat de încredere care ajută la amortizarea loviturilor din timpul transportului. În cantități mari și poziționată strategic, poate să protejeze mașina în proporție de 100%


Mobirise

CHIPSURI DIN POLISTIREN

Chipsurile din polistiren sunt printre ultimele inovații în ceea ce privește materialele pentru protecție pe timpul transportului. Acestea absorb șocurile și protejează foarte bine orice obiect fragil. Din păcate aceste chipsuri sunt greu de găsit pe piața românească iar când le găsești sunt o mină de aur.

Mobirise

FOLIE CU BULE

Folia cu bule ajută pentru protejarea directă a suprafețelor mașinii de scris. Sunt ușor de manevrat și foarte potrivite când ai ceva de înfășurat. 

Mobirise

FOLIE DE PLASTIC

Folia de plastic nu este un element esențial însă pentru un plus de protecție împotriva umezelii sau a zgârieturilor este numai bună. 


Mobirise

BUCĂȚI DE POLISTIREN

Atunci când nu ai chipsuri din polistiren sau hârtie de împachetat la îndemână, se pot folosi cu încredere bucăți din polistiren expandat. Acestea oferă o protecție bună și sunt mai ușor de obținut. 


Cum procedăm?

© Copyright 2024 TypewriterPhilosophy - All Rights Reserved