free html templatesO meserie pe cale de dispariție

Pentru restaurarea și recondiționarea unui obiect precum mașina de scris nu este nevoie numai de priceperea mâinilor. Se necesită multă dedicație, experiență și cunoștințe în domeniul ingineriei mecanice specializat pe mașini de scris. Din păcate, această meserie este pe cale de dispariție. Din fericire, noi ne ocupăm numai cu asta și avem experiența necesară pentru a reda frumusețea originală și bunăstarea mecanică a oricărei mașini de scris. 

În principal ne ocupăm cu: 

Mobirise

Refacerea semnelor originale

 Semnele originale sunt ca buletinul de identitate al mașinii de scris. Cu cât are mai multe semne și înscrisuri, cu atât putem identifica mai bine unde și când a fost fabricată.

Mobirise

Refacerea vopselei

Trecerea timpului, condițiile de mediu, precum și modul de depozitare sau folosire își lasă foarte mult amprenta asupra mașinilor de scris. De aceea, majoritatea mașinilor au vopseaua distrusă.

Mobirise

Refacerea tastelor

70 % din aspectul mașinii îl constituie tastele. Din păcate, tastele se înegresc cu timpul și sunt cuprinse de mucegai și rugină. Din această cauză suprafața poate suferi daune, de multe ori, ireparabile. 

Mai jos vă prezentăm unul dintre proiectele noastre:

Mobirise

ÎNAINTE

Mobirise

DUPĂ

Mobirise

ÎNAINTE

Mobirise

DUPĂ

Mobirise

ÎNAINTE

Mobirise

DUPĂ

Mobirise

ÎNAINTE

Mobirise

DUPĂ

Dacă nu știi cum să-ți restaurezi mașina de scris, contactează-ne și te putem îndruma ce decizii să iei pe mai departe.

© Copyright 2024 TypewriterPhilosophy - All Rights Reserved