best html templatesMașini, mașini, peste tot mașini!Mobirise

„Typewriter philosophy” este denumirea pe care am decis-o pentru ceea ce facem. Recondiționăm, restaurăm și reparăm mașini de scris. Este, în parte, unul dintre scopurile vieții nostre, anume, de a readuce la viață aceste bucăți de istorie pierdute prin pivnițe și uitate în negura timpului. Noi suntem o familie de colecționari care ne ocupăm cu mașini de scris de mulți ani din pasiune și curiozitate. 

Mobirise

Toate mașinile care apar pe website sau pe canalele noastre asociate au fost reparate, restaurate sau curățate de noi, ele la început, fiind într-o stare foarte avansată de coroziune. Cu timpul ne-am dat seama că și alți oamenii ar putea să se bucure de aceste minunății ale mecanicii scrisului pe cale de dispariție. Și iată-ne!

Mobirise


„Typewriter Philosophy”, fără îndoială, trebuia să fie denumirea. Ceea ce se întâmplă în culisele reparării și recondiționării unei mașini de scris întrece orice închipuire. Toate experiențele cu aceste bijuterii se transformă într-o filosofie pe care o aprofundăm de fiecare dată când le reparăm sau folosim. 

Mobirise


Recondiționarea este o treabă dificilă, uneori durează zile sau săptămâni întregi. Fiecare piesă contează pentru ca mașina să funcționeze corect. De multe ori, un singur șurubel de câțiva milimetri asigură funcționalitatea întregii mașini. Ceea ce este cu atât mai impresionant din moment ce aceste piese nu se mai fabrică nicăieri.

Mobirise


Când vine vorba de a le folosi pentru a scrie, putem spune că îmbinarea sunetului contemplativ al tastelor cu mișcările fizice ale noastre și cele mecanice ale mașinii, se activează în tandem și ne oferă o altă înțelegere asupra scrisului. Ne raportăm altfel la creativitatea noastră care este pozitiv influențată de un element atât de misterios astăzi cum ar fi mașina de scris. 

© Copyright 2024 TypewriterPhilosophy - All Rights Reserved